Menu Sluiten

Begeleiding

Zo Trots verleent persoonlijke begeleiding aan mensen met een verstandelijke- en/of lichamelijke beperking, en/of stoornis, en/of andere specifieke zorgbehoefte. Het betreft hier begeleiding, verzorging, en ondersteuning op verschillende competentie gebieden, zoals wonen, werken, leren, spelen, sporten, ondernemen, en ontspannen. Zorg kan geboden worden zowel binnen de intramurale – als extramurale zorg

Als gediplomeerd persoonlijk begeleider (medewerker maatschappelijke zorg) en als vader van een dochter met niet aangeboren hersenletsel, heb ik aardig wat jaren ervaring opgedaan in de zorg van mensen met een (verstandelijke)beperking. Ik ben vanaf 2009 werkzaam geweest als persoonlijk begeleider in de gehandicaptenzorg binnen de intensieve sector. Vanaf 2015 heb ik besloten deze kennis en ervaring voort te zetten binnen de werkzaamheden van mijn zorgonderneming ‘Zo Trots’.

De begeleiding wordt samen met de zorgvrager (of diens vertegenwoordiger) specifiek afgestemd op de persoonlijke situatie, de zorgvraag, en de ondersteuningsbehoefte.

ZoTrots
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial